Tiril Eckhoff solvas terava kommentaariga Venemaa laskesuusatajaid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tiril Eckhoff.
Tiril Eckhoff. Foto: MICHAL CIZEK/AFP

Laskesuusatajad alles alustasid eelmisel nädalavahetusel MK-sarja hooaega Östersundist, end juba köeti kired lõkkele. Kõigega alustas norralanna Tiril Eckhoff, kes Ingrid Landmark Tandrevoldiga vabal ajal taskuhäälingus arvamust avaldab.

Eckhoff ja Tandrevold otsustasid vastata fännide küsimustele ning üheks neist oli «Kes on MK-sarja parim sõber teistest rahvuskoondistest?». Norra koondise liider selgitas, et temal on selleks Venemaa koondislane Jekaterina Jurlova-Percht, kes on Eckhoffi sõnul imeline ja lahke.

«Jah, ta on üks toredamaid inimesi maailmas. Teised venelased ei räägi nõnda palju inglise keelt. Samuti on neil nipsakas olek. Nad pilkavad veidralt ning enamasti kardan neid,» lausus norralanna.

Selline kommentaar ajas harja punaseks Venemaa koondislasel Irina Kazakevitšil. 24-aastane venelanna meenutas enda kokkupuudet Eckhoffiga. «Möödunud aastal andsime üheskoos dopinguproovi ja vestlesime mõned sõnad juttu. Unustasin küll enamiku ingliskeelseid sõnu ära,» selgitas Kazakevitš.

«Meil pole mitte pilkavad näod, vaid oleme keskendunud võistluseks. Mina ei hakkaks samuti Ingridi lähedusse minema, kuna ta paistab keskendunud enne võistlust. Tiril samas on alati rõõmsameelne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles