Christian Eriksen on jalgpalli juures tagasi

Christopher Krutto
Copy
Christian Eriksen.
Christian Eriksen. Foto: Hannah Mckay/SCANPIX

Suvisel jalgpalli EMil südameseiskumise tõttu platsilt otse haiglasse viidud Taani koondise täht Christian Eriksen treenib lapsepõlveklubi juures, et olla enne jaanuarikuist üleminekuakent võimalikult heas vormis.

Kuna Eriksen ei saa Itaalias tippjalgpallurina karjääri jätkata, peab ta talvel otsima endale uut leivaisa ja selleks, et õiget vormi saavutada, treenib ta hetkel endise koduklubi Odense Boldklubi juures.

«Eriksen võttis meiega ühendust ja treenib nüüd individuaalselt,» tunnistas Odense esindaja Reutersile. «See on tema jaoks loomulik, sest ta mängis siin noorena ja elab nüüd ümber nurga. Oleme väga õnnelikud, et saame talle treeningtingimusi pakkuda,» jätkas ta.

Eriksen kuulus Odense süsteemi aastatel 2005-2008 ja suundus seejärel Amsterdami Ajaxi akadeemiasse, kust suundus hiljem edasi Tottenhami.

Praeguse koduklubi Milano Interi eest Eriksen enam mängida ei saa, sest Itaalias on keelatud südamestimulaatorit omavatel inimestel professionaalsel tasemel jalgpalli mängimine. Erikseni paigaldati aparaat pärast suvel platsil kokku kukkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles