FOTO ⟩ Taas hea partii teinud Matthias Tassi võrreldakse USA filmistaariga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Matthias Tass palliga.
Matthias Tass palliga. Foto: David Becker/AFP/Scanpix

Matthias Tass aitas USA korvpalli üliõpilasliiga NCAA tugevaimas divisjonis Saint Mary's Gaelsi järjekordse võiduni. 

Kahe eestlase koduvõistkond alistas pingelises lahingus 60:58 Utah State Aggiesi. Gaelsile tõid võidu Alex Ducasi viimase sekundi kaks tabavat vabaviset. 

Tass kuulus harjumuspäraselt algviisikusse. 22-aastane keskmängija müttas väljakul 27 minutit ja kogus 10 punkti, tabades väljakult viskeid 7st 5. Tema mitmekülgsusest annavad tunnistust 7 lauapalli, 5 resultatiivset söötu ja 2 vaheltlõiget. 

Samuti Gaelsi ridadesse kuuluv Leemet Böckler mänguaega ei teeninud. Tänavu ongi ta platsile saanud vaid kolmes kohtumises. 

Eestlastest käis läinud ööl väljakul ka Carlos Jürgens. Tema kodukool Oral Roberts Golden Eagles pidi tunnistama TCU Horned Frogsi 71:63 paremust. 

Algviisiklasena 25 minutit teeninud Jürgens sel korral kätt valgeks ei saanud, mööda lendasid nii kaks kolmest, üks lähivise kui ka kaks vabaviset. Küll aga noppis ta 5 lauda ning jagas ühe tulemusliku söödu.

Gaels on seni peetud üheksast mängust võitnud kaheksa. Golden Eaglesi saldo on 4:4. 

Ja veel üks huvitav tähelepanek. USAs on spordil ilmselt veelgi suurem meelelahutuslik roll, kui meie oleme harjunud. Nõnda leiavadki mõned ülikoolikorvpalli fännid, et Tass sarnaneb kohaliku filmistaari Jesse Plemonsiga. 

«Matthias Tass = bigger Jesse Plemons?» säutsus Twitteri kasutaja Ky. Postitusel on paar like'i. Kuidas teile tundub?

Jesse Plemons (vasakul) ja Matthias Tass (paremal).
Jesse Plemons (vasakul) ja Matthias Tass (paremal). Foto: TF/MPI/Capital Pictures/Scanpix ja Stan Szeto/USA Today/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles