Räikkönen ootab karjääri lõppu pikisilmi: olen õnnelik, et see saab lõpuks läbi

Postimees Sport
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/Scanpix

Kimi Räikkönen lõpetab käimasoleva aasta lõpus 19 hooaega kestnud vormel 1 karjääri. Eelviimase etapi eel Saudi Araabias ei näidanud Jäämees endale omaselt erilist emotsiooni, vaid kinnitas, et ootab pikisilmi, et tema pikk karjäär juba kord ometi läbi saaks.

«Ma ootan karjääri lõppu pikisilmi. Olen õnnelik, et see saab lõpuks läbi. See pole üldse kurb sündmus,» ütles Räikkönen enne Jeddah’ ringrajal algavat Saudi GP-d, vahendas Iltalehti.

Räikköneni jäävad igatsema miljonid fännid üle kogu maailma, kuid 42-aastane soomlane on kindel, et just nüüd on õige aeg tippkonkurentsist taanduda.

Hiljuti külastas Räikkönen oma praeguse meeskonna Sauberi tehast Šveitsis Hinwilis, kus toimus tema hüvastijätupidu. Teiste seas on näiteks Fernando Alonso ja soomlase praegune tiimikaaslane Antonio Giovinazzi avaldanud kurbust, et Jäämees karjäärile joone alla tõmbab.

Järgmisel aastal saab Sauber täiesti uue rivistuse, sest tiimiga liitub teine soomlane Valtteri Bottas ning sarja uustulnuk, hiinlane Gunayu Zhou.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles