Jüri Vips tunnistas, et tänavune tiitel on käest libisenud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Sebastiaan Rozendaal/Red Bull Content Pool

Vormel 2 sarja hooaja lõpuni jääb kaks etappi, mille jooksul peetakse neli sprindi- ja kaks põhivõistlust. Kokkuvõttes kuuendat kohta hoidev Jüri Vips tunnistas, et esikohaheitlusesse tal enam asja pole. 

Eesti vormelipiloodil on koos 102 punkti, liidrist Oscar Piastril täpselt 80 vähem. Kuigi ühelt etapilt saab maksimaalselt teenida 63 silma (sprindi võit annab 15, põhivõistluse triumf 25, kiireimad ringid 2 ning kvalifikatsiooni esikoht 4 punkti), paistab austraallase edu turvaline. 

Sel nädalavahetusel peetava Saudi Araabia GP eel uuriti sõitjatelt, kes tänavu tšempioniks kroonitakse. Vipsi hääl läks Piastrile. 

«Tavaliselt toetaksin ennast, aga kaotame juba üle 70 punkti, nii et seda on päris palju. Ta on kogu hooaja jooksul olnud väga heas vormis. Ma ei näe, et keegi talle vastu saaks,» kiitis Vips konkurenti, kes edestab lähimat jälitajat Guanyu Zhoud 40 silmaga. 

Kuigi sarja üldvõitja võib olla põhimõtteliselt paigas, jagub hooaja lõppu veel korralikult põnevust. Sel nädalavahetusel Jeddah' ringrajal peetavaid võidukihutamisi vahendab Postimees otseblogis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles