Karlsson teenis Johaugi koduõuel ülinapi võidu, meeste poodium kuulus norralastele

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: VESA MOILANEN/AFP/Scanpix

Lillehammaeri murdmaasuusatamise naiste 10 km vabatehnika eraldistardi võitis rootslanna Frida Karlsson.

Hooaja teise etapivõidu teeninud Karlsson alistas Therese Johaugi tema kodurajal kõigest 0,3 sekundiga. Poodiumi kolmandale astmele tõusis ameeriklanna Rosie Brennan (+11,3). Eestlannasid Lillehammeris stardis ei olnud.

MK-sarja üldarvestuses on Karlsson nelja stardiga kogunud 320 punkti. Kolmel osavõistlusel startinud Johaugil on koos 260 ning nii Ruka kui ka Lillehammeri sprindietapid võitnud Maja Dahlqvistil 227 punkti.

Meeste 15 km vabatehnika eraldistardis teenisid norralased kolmikvõidu. Võistluse võitis Simen Hegstad Krüger, teine oli Hans Christer Holund (+1,6) ning kolmas Martin Løwstrøm Nyenget (+17,5). Parima venelasena sai Aleksei Tšervotkin neljanda koha (+21).

Viimaste aastate murdmaasuusatamise valitseja Johannes Høsflot Klæbo oli 12. (+39) ning tema kange konkurent Aleksandr Bolšunov 14. (+44,3). Eestlasi stardis ei olnud.

MK-sarja üldarvestuses on nelja stardiga 256 punkti kogunud Klæbo esikohal. Kõigil viiel võistlusel osalenud Bolšunov on 233 punktiga teine ning kolm starti teinud Tšervotkin 162 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles