Barcelona sai Xavi käe all esimese kaotuse, Madridi Real jätkab võimsalt

Christopher Krutto
Copy
Barcelona mängijad said taas tunda kaotusevalu.
Barcelona mängijad said taas tunda kaotusevalu. Foto: LLUIS GENE/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubi jaoks pole hooaja algus kulgenud nii, nagu loodeti ja nüüd võeti esimene kaotus ka uue peatreeneri Xavi Hernandezi käe all.

Barcelona võõrustas eile Real Betisi ja kuigi kohtumises hoiti juhtohjasid pigem enda käes, siis väravaõrku sahistada ei suudetud. Sellega sai hakkama hoopis Betis, kui 79. minutil tegi skoori Juanmi. See jäi ühtlasi ka kohtumise ainsaks väravaks.

Kui Barcelona hoog pole tänavu hea olnud, siis nende tuliseim rivaal Madridi Real on leidnud suurepärase mineku ja eile õhtul alistati võõrsil 2:0 Real Sociedad.

Avapoolajal väravaid ei löödud, kuid vigastusega pidi platsilt lahkuma Madridi Reali ründeäss Karim Benzema, kes tõmbas ära vasaku reielihase.

Pealinnaklubi tegi esmakordselt skoori 47. minutil, kui täpne oli Vinicius Junior. 10 minutit hiljem sahistas võrku Benzema asemel vahetusest sekkunud Luka Jovic.

Madridi Real hoiab liigas 39 punktiga kindlalt esimest kohta. Lähim jälitaja jääb juba kaheksa silma kaugusele. Real Betis on 30 punktiga kolmandal kohal, Real Sociedad on 29 silmaga viiendal ja Barcelona 23 punktiga seitsmendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles