Flora peatreener tõi välja konkreetsed mängud, kus tiitliheitlus kaotati

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jalgpalli meistriliiga tiitlilahing Tallinna Flora vs. Tallinna FCI Levadia.
Jalgpalli meistriliiga tiitlilahing Tallinna Flora vs. Tallinna FCI Levadia. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nii Tallinna Flora peatreener Jürgen Henn kui ka kapten Konstantin Vassiljev ütlesid pärast meistiriitli kaotamist Levadiale, et otsustavaks ei saanud mitte pühapäevane 2:2 viik, vaid mõned teised mängud hooaja varasemas faasis.

«Me saame aru, et tiitel jäi mitte tänasesse, vaid teistesse mängudesse. Levadia oli pika hooaja jooksul punkti võrra stabiilsem. Täna tegime kõik, mis oli võimalik. Proovisime ja Levadia kaitses südikalt oma väravat. Neil õnnestus see natuke paremini, kui meil värava löömine,» lausus Vassiljev kohtumise järel.

Sama juttu rääkis ka peatreener Henn, kes tõi välja konkreetsed mängud, mis jäävad tagantjärele kripeldama. «Alati, kui sa tiitlit ei võida, jäävad agad kripeldama. Meie puhul olid nendeks 2:2 viik Kuresaare ja 3:3 viik Paidega. Mängisime nendes kohtumistes hästi ja olime eduseisus, aga siis lõpetasime mängimise. Siiski suutsime hooaja lõpus tiitliheitluse teha põnevaks, kuigi mingil hetkel tundus asi suhteliselt selge olevat,» ütles Henn.

Vahetult enne tänast mängu selgus, et Flora eest ei saa kaasa teha esiründaja Rauno Sappinen. «Mingis mõttes oli see juhuslik vigastus, aga tema puhul annab tunda ka väga pikk hooaeg. Ta tõmbas söötmise käigus lähendajalihase ära. Piisavalt tõsiselt, et vajab pikemat taastumist. Kas ta neljapäeval (eurosarjas) mängib, seda veel ei tea,» ütles Henn.

Sappineni asemel jooksis täna väljakule Rauno Alliku. Vassiljevi hinnangul on mõttetu spekuleerida, mis võinuks juhtuda, kui Sappinen oleks mänginud. «Ma arvan, et Alliku tegi hea mängu ja oli kogu aeg mängus sees,» ütles ta.

Henni sõnul valitses Flora riietusruumis arusaadavalt tühjuse tunne, kuid pikalt pole tiitlikaotust võimalik põdeda. Juba neljapäeval peab Flora võõrsil Genti vastu oma viimase Konverntsiliiga alagrupimängu, kus on lootus ka edasipääsuks.

«Neljapäevaks elab meil veel väike lootus. Peame leidma jõu ja leiamegi. Me ei saa pikalt põdeda. Peame tunnustama Levadiat, kes oli Premium Liigas meist punkti võrra stabiilsem,» ütles Henn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles