Endas pettunud Vipsil jäi seljataha vastuoluline nädalavahetus

Karl Mihkel Eller
Copy
Jüri Vipsi (paremal) tulemused Saudi Araabias: 3. koht, katkestamine ja 6. koht. Läbi hooaja pole Hitechi meeskond leidnud kvalifikatsioonis korraliku tempot.
Jüri Vipsi (paremal) tulemused Saudi Araabias: 3. koht, katkestamine ja 6. koht. Läbi hooaja pole Hitechi meeskond leidnud kvalifikatsioonis korraliku tempot. Foto: Sander van der Veen/Red Bull Content Pool

Vormelikarussell tiirutas nädalavahetusel esimest korda Saudi Araabias. Miljonilinna Jeddah’ uutele tänavatele rajatud ringrajal toimunud võistlusi võib nimetada omanäoliseks, kuigi linnaringile tüüpiliselt venitasid kokkupõrked sõite tavapärasest pikemaks. Hitech GP sõitja Jüri Vips suutis Punase mere ääres noppida hooaja kuuenda poodiumikoha, ent nädalavahetus täit rahulolu ei pakkunud.

Kvalifikatsiooni õnnestumine on igal pool oluline, kuid väheste möödumisvõimalustega tänavarajal oli see kriitilise tähtsusega. Hitechi vormelitel jäi avapäeval kiirusest vajaka ning tegelikult on ajasõidud luhta läinud ka varem. Vips sai seekord kaheksanda koha, kuid oli teada, et esikohtade nimel on nii raske konkureerida. Laupäevases esimeses sprindis pöörati ajasõidu esikümme ringi, mis tähendas, et eestlane alustas kolmandalt stardiruudult.

«Ma olen idioot»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles