Rally Estonial end raskelt vigastanud Eesti rallitalent naaseb ralliradadele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Karl Martin Volver.
Karl Martin Volver. Foto: Pm

Karl Martin Volver on Eesti rallitalent, kelle arengut segas raske seljavigastus. Nüüd on mees aga tagasi rallispordi juures.

«Nagu enamik teist teavad, olin 2019. aastal sunnitud mõneks ajaks autoralliteekonna katki jätma. Põhjuseks mu senise rallikarjääri raskeim vigastus Rally Estonial Škoda Fabia R5 autoga,» lausus Volver sotsiaalmeedias.

22-aastane rallimees viitab 2019. aasta Rally Estonia eelviimasele kiiruskatsele, kus ta kaldus märjal kruusal sõites teelt kõrvale ning sealt omakorda teetruubile otsa. Rallimees lõpetas lõpuks põllul ning pärast seda hetke pole enam ühelgi võistlusel osalenud.

«Aega aga raisku lasta oleks olnud liiga lihtne. Taastumine kulges ühte seni mu võimsamat projekti luues ning mul on hea meel seda teiega nüüd jagada. Nimelt olen valmis saanud enda nelikveolise Škoda proto. Selle arenduse ja ehituse taga olen mina ja minu tiim. Suurim eesmärk on selle autoga algaval hooajal koguda võimalikult palju sõidukilomeetreid ja kogemusi. Esimesed testisõidud on nüüdseks juba tehtud ning emotsioonid on laes! Masin töötab ja tunne on võimas!»

Volver kinnitas, et tema plaan on järgmisel hooajal tagasi ralliradadel olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles