Emiir on rääkinud: Messi ja Neymari peatreeneri tool kõigub rohkem kui kunagi varem

Postimees Sport
Copy
Vasakult: Neymar, Mauricio Pochettino ja Lionel Messi.
Vasakult: Neymar, Mauricio Pochettino ja Lionel Messi. Foto: Jean Catuffe/Dppi/LPS via ZUMA Press/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalliklubi Pariisi Saint-Germaini peatreeneri Mauricio Pochettino tool kõigub aina enam. Hispaania väljaande Mundo Deportivo andmetel on nüüd pahaseks saanud ka klubiomanik, Katari emiir Tamim bin Hamad Al Thani, kes pole mehe tööga rahul.

Katari riigipea ja absoluutne monarh on Pariisi klubi suuromanik ning tema kannatus on katkenud. Klubi soetas endale tänavuseks hooajaks Lionel Messi, juba varasemalt kuulus sinna Neymar. Oodatud tulemusi pole aga ikka tulnud, lisaks on Messi kaotanud sära, mis tal oli Barcelonas.

Väidetavalt pole emiir rahul mängupildiga, mida tiim pakub, lisaks muidu alavormis olev Messi. Muide, Argentina koondise kapten on oma siseringile vihjanud, et pole Pochettinoga rahul. Tema kaasmaalase mänguplaan on liiga perfektne ning mängijate loovusele ei jäeta ruumi, räägivad allikad.

PSG kohtub täna Meistrite liiga viimases alagrupivoorus Club Bruggega, praegu hoiab Prantsusmaa suurklubi grupis Manchester City järel teist kohta ning edasipääs järgmisesse ringi on tagatud. Muidugi juhib Pariisi klubi Prantsusmaa kõrgliigat, kuid seni seal 13 võitu, kolm viiki ja ühe kaotuse saanud hiiu jaoks on seal troonilt kukkumine võrdne läbikukkumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles