Sporditäht käperdas lennureisil naisterahva rindasid ning urineeris põrandale

Postimees Sport
Copy
Thorbjörn Olesen (vasakul)
Thorbjörn Olesen (vasakul) Foto: ©INPHO/Oisin Keniry/Scanpix

Taani golfitäht Thorbjörn Olesen ründas lennureisil naist, käperdas ja hõõrus tema rindasid ning urineeris põrandale, tuli välja alanud kohtuasjas.

Kõnealune vahejuhtum leidis aset 2019. aastal British Airwaysi lennul ning ka kohtuasi algatati toona Oleseni vastu. Koroonaviirusest tingitud reisipiirangute tõttu jõuti aga kannatanute ütluste juurde alles tänavu detsembris ning piinlikust intsidendist said avalikuks uued asjaolud.

2018. aastal Ryder Cupi võitnud Olesen eitab süüdistusi, kuid Londonis jätkuva kohtuasja käigus saavad sõna kõik osapooled.

«Ta haaras mu käe ning suudles seda. Ta ei lasknud mind lahti. Ta pressis oma pea vastu minu kaela ning parem käsi oli minu seljal. Siis haaras ta minu rindadest, ma olin šokis. See ületas igasugused piirid,» rääkis kannatanud kohtusaalis.

Lennukimeeskond ütles, et Olesen urineeris lennuki põrandale ja ka oma istmele. Üks stjuardessidest ütles, et pole oma 27-aastase karjääri jooksul sellist käitumist kohanud.

Süüdistused tagasi lükanud Olesen ütles enda kaitseks, et ei mäleta juhtunut, kuid kinnitas, et seksuaalset rünnakut ei toimunud. Politseile antud ütlustes ütles golfar, et võttis enne lennureisi viis kuni kuus drinki, kuid ei olnud lennukile minnes enam purjus.

Taani golfitäht on karjääri jooksul võitnud 12 profiturniiri ning on võitnud 11 miljonit eurot auhinnaraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles