Štelmahersi sõnul kukutas Kalev/Cramo ühe mehe meisterlikkus

Christopher Krutto
Copy
Kalev/Cramo endine peatreener Roberts Štelmahers.
Kalev/Cramo endine peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Eero Vabamägi

Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Robert Štelmahers tunnistas pärast Strasbourgi vastu saadud 86:93 kaotust, et vastased olid täna paremad.

«Mängisime väga hea meeskonna vastu, kes on füüsiliselt tugevad. Proovisime nendega võistelda ja meil oli mängus momente, kus edestasime vastast kiiruselt ja tarkuselt, aga kokkuvõttes kaotasime ja ei saanud me [John] Robersoni pidama,» tunnistas Eesti esiklubi loots kohtumise järel.

Roberson tegi tõesti tugeva mängu ja kogus üleplatsimehena 28 punkti. Lisaks sellele tõi ta hästi mängu ka meeskonnakaaslaseid ja sai lõpuks kirja 9 resultatiivset söötu.

Kaotusega sai kindlaks, et Kalev/Cramo Meistrite liigas alagrupist edasi ei pääse, kuid Štelmahers oli saadud kogemuse üle tänulik. «Meie klubi jaoks oli [Meistrite liigasse] jõudmine hea, aga tahame rohkem edu saavutada. Praegu on asjad nii ja oleme õnnelikud, et siin oleme,» sõnas peatreener.

Strasbourgi peatreener Lassi Tuovi tunnistas kohtumise järel, et tegu oli tähtsa võiduga. «Me oleme Cramot palju jälginud ja nad on häid esitusi teinud, eriti kodus. TEgu on hea viskega võistkonnaga ja seetõttu oli võit [meile] tähtis,» tunnistas Tuovi mängujärgsel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles