Doncic ja Porzingis ajasid luhta võimaluse tiitlisoosikul selg prügiseks teha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Luka Doncici (viskel) 28 punktist täna Dallase võiduks ei piisanud.
Luka Doncici (viskel) 28 punktist täna Dallase võiduks ei piisanud. Foto: Tony Gutierrez/Scanpix

Korvpalliliigas NBA võõrustas Dallas Mavericks koduväljakul tiitlinõudlejat Brooklyn Netsi. Vaatamata suure eduseisu saavutamisele kaotas kodumeeskond kohtumise 99:102.

Dallas Mavericks, kes paikneb tugevas läänekonverentsis küll kaheksandal kohal 11 võidu ja 12 kaotusega, on tänavu suutnud mitmel tiitlinõudlejal juba selja prügiseks teha. Ka täna oldi väga lähedal ekspertide hinnangul suurima soosiku alistamisele, ent viimasel veerandil kadus initsiatiiv ning sellega ka mäng.

Luka Doncici ja Kristaps Porzingise vedamisel võitis Dallas avapoolaja 62:50 ning omas kolmandal veerandil 17-punktilist eduseisu. Veel viimasele veerandile minnes oli Dallas juhtimas 86:75.

Otsustaval neljandikul võttis mänguohjad enda kätte Kevin Durant, kes tabas järjepanu raskeid viskeid. 6.41 enne mängu lõppu viis James Harden vabavisetest juba Netsi esmakordselt juhtima. Kuigi Dallas võitles mitmel korral viigi välja, siis rohkemaks enam võimelised poldud.

Võitjate edukaimana viskas viimasel veerandajal säranud Durant 24 silma, Harden flirtis kaksikduubliga, kui panustas võitu 23 punkti, 12 korvisöötu ja 9 lauapalli. Üleplatsimehena tõi Doncic Dallasele 28 silma, Porzingise kontosse jäi kaksikduubel 17 punkti ja 12 lauapalli.

Tänased teised tulemused:

San Antonio Spurs – New York Knicks 109:121

Los Angeles Lakers – Boston Celtics 117:102

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles