Haiglast pääsenud maailmameister sattus kodus relvastatud röövlite ohvriks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mark Cavendish.
Mark Cavendish. Foto: STEPHANE MAHE

Kui maailmas eksisteeriks võimalus aega kasvõi paari nädala jagu tagasi keerata, siis profirattur Mark Cavendish haaraks sellest võimalusest hetkel ilmselt jalamaid kinni.

Loo rääkimiseks läheme esmalt 21. novembrisse, kui britt Belgias Gentis toimunud võistlusel kukkudes endal kaks roiet murdis ning kopsu vigastas. Nõnda paigutati ta intensiivraviosakonda, kust nädal hiljem välja sai. 

Positiivsele uudisele järgnes aga kohe negatiivne, sest koju jõudes sattus kolmekordne ilmatšempion röövlite ohvriks. 

«27. novembri esimestel tundidel, kui taastusime pärast intensiivravist lahkumist meie Essexi kodus, tungisid neli maskis kurjategijat sel ajal, kui me magasime, meie koju. Nad ähvardasid mu naist ja lapsi ning kasutasid minu peal vägivalda. Noa ähvardusel tuhlasid nad meie asjad läbi.

Muuhulgas võeti omaga kaasa kaks kella, mil suur sentimentaalne väärtus, aga tunduvalt hullem oli kaasa võetud turvatunne, turvalisus, privaatsus ja väärikus, millele on nii minu perekonnal kui ka kõigil teistel oma kodus õigus.

Selle õudusunenäo mõju meie perele on juba praegu südant murdvalt nähtav,» kirjutas Cavendish ühismeediasse ning palus kõigil, kel on pättide kohta infot, sellest teada anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles