VIDEO ⟩ Mõttemängud? Riiber asetas favoriidikoorma Ilvese õlule

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy

Kahevõistluse MK-sarja üldliider Jarl Magnus Riiber saabus koos Norra koondise ning Eesti kahevõistleja Kristjan Ilvesega Eestisse neljapäeva varahommikul. Riiberi sõnul on tuju hea ning võistluste eel on kerge ootusärevus juba sees.

«Mul on Otepäält palju häid mälestusi. Sain seal oma esimese rahvusvahelise võidu (Riiber võidutses 2012. aastal Otepääl Põhjamaade noorte karikavõistlustel) ning kaks aastat tagasi võitsin seal MK-etapi. Ma ootan väga seal võistlemist, see on üks parimaid võistluspaiku,» hindas Riiber.

Ometi usub Riiber, et just treeningukaaslasel Ilvesel on koduväljakueelis. «Muidugi on Kristjan favoriit. Ta tunneb hüppemäge väga hästi ning ilmselt ka rada. Mägi on aga sama, nii et loodetavasti on mul tagataskus natuke kogemust ning ma annan endast parima, et talle konkurentsi pakkuda,» ütles ta.

Ilves ise ootab Otepäält ägedat võistlust. «Loodan, et õnnestun ja teen oma hea soorituse ära. Loodan, et palju rahvast tuleb ning ilm püsib hea. Muud ei oskagi oodata!» ütles kodupubliku lemmik.

Otepää MK-etapp toimub 10. kuni 12. detsembrini ning pileteid saab soetada Piletitasku müügikeskkonnast. Reedesed eelvõistlused on pealtvaatajatele tasuta, eelnevalt tuleb see Piletitaskust alla laadida. Ühepäevapilet, mis tagab sissepääsu kas laupäeval või pühapäeval, maksab 20 €, kahepäevapilet 30 €. Alla 12-aastased spordisõbrad pääsevad üritusele tasuta, kuid nemadki peavad Piletitaskust alla laadima nullpileti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles