Inglismaa tippklubi langes Konverentsiliigasse. Peatreener: ma isegi ei tea, mis võistlus see on

Christopher Krutto
Copy
Leicester City mängijad pärast kaotust Napolile.
Leicester City mängijad pärast kaotust Napolile. Foto: CIRO DE LUCA/SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas pidi Inglismaa kõrgliigaklubi Leicester City tunnistama võõrsil Napoli paremust ja langes seetõttu Konverentsiliigasse.

Leicester City hoidis enne viimast mängude vooru Euroopa liiga C-alagrupis esikohta. Napolis jäädi kiirelt 2:0 taha, kuid avapoolaja lõpuks suutsid külalised mänguseisu viigistada.

Teisel poolajal suutis Napoli tänu Eljif Elmase tabamusele võtta 3:2 võidu. Kuna grupi teises mängus alistas Moskva Spartak Varssavi Legia, noppisid nad Leicesteri ees teise koha ja läksid edasi play-off'i.

Standings provided by SofaScore LiveScore

«Pean tunnistama, et ma isegi ei tea, mis turniiriga tegu on. Keskendusime Euroopa liigale ja alagrupi võitmisele, või vähemalt teise koha saamisele,» tunnistas  Leicester City peatreener Brendan Rodgers kohtumise järel BT Sportile. «Olen kindel, et varsti saame targemaks,» lisas ta.

Konverentsiliigasse langesid veel mitmed suured Euroopa klubid. Nende hulka kuuluvad Eindhoveni PSV, Istanbuli Fenerbache, Marseille ja Glasgow Celtic, kes kõik jäid Euroopa liigas oma alagrupis kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles