BLOGI ⟩ Eesti mehed ebaõnnestusid Hochfilzeni sprindis, võitis üllatusmees

Karl-Joosep Küngas
Copy
Johannes Kühn võttis Hochfilzenis karjääri esimese etapivõidu.
Johannes Kühn võttis Hochfilzenis karjääri esimese etapivõidu. Foto: Matthias Schrader/Scanpix

Laskesuusatamise MK-sari on pärast kaht nädalat Rootsis viibimist jõudnud Kesk-Euroopasse. Sel nädalavahetusel võisteldakse Austria mägikülas Hochfilzenis ning esimeseks distantsiks oli meeste sprint. Selle võitis sakslane Johannes Kühn, kellele too oli karjääri esimeseks etapivõiduks.

Enne võistlust:

Eesti meestel ei läinud Rootsis võistlused nõnda, nagu nad oleksid ise lootnud. Parimat minekut näitas Rene Zahkna, kes saavutas esimesel võistluspäeval sõidetud individuaaldistantsil 51. koha.

Kui lasketiirus on Zahkna oma tööd teinud korralikult ning mõlemas Rootsis sõidetud sprindis jäi tal üles ainult üks märk kahe tiiru peale, siis suusakiiruses annab ta konkurentidele liiga palju ära. Sestap kuulusidki Zahknale Östersundis sprindivõistlustes 68. ja 79. koht.

Hochfilzenis lähevad starti Eesti koondises lisaks Zahknale veel ka Raido Ränkel ja Kalev Ermits. Mõlemad viimasena mainitud mehed alustasid hooaega suhteliselt tagasihoidlikult. Ränkel sai kolme trahviga sprindis 95. koha ning Ermits samal võistlusel kolme trahviringiga 90. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles