Tarvas sai teise järjestikuse võidu, TalTech pidi tunnistama VEFi paremust

Karl Mihkel Eller
Copy
TalTech/Optibet meeskond, keskel peatreener Alar Varrak.
TalTech/Optibet meeskond, keskel peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas oli reedel kavas kaks kohtumist, kus Rakvere Tarvas kasvatas võiduarvet, kuid TalTech/Optibet jäi alla tabeli teisele klubile.

Tarvas tuli kodusaalis Valmiera Glass VIA vastu välja 17-punktilisest kaotusseisust ja võitis mängu tänu tugevale teisele poolajale 86:81 (18:21, 18:30, 25:16, 25:14).

Rakvere kõige suuremaks punktitoojaks kerkis Tormi Niits, kelle arvele kogunes 19 silma. Punkti vähem sai Toms Kedis aga vägeva kolmikduubli teki Aleksa Nikolic, kes sai 13 punkti, noppis 10 lauapalli ja andis 11 resultatiivset söötu.

Tarvase jaoks oli tegemist teise järjestikuse võiduga, sest täpselt nädal tagasi mängiti 91:83 üle Tallinna Kalev. Kolme võidu ja üheksa kaotusega ollakse 12. kohal, Valmieral kahe võidu ja kaheksa kaotusega koht tagapool.

TalTech/Optibet kaotas Lätis toimunud kohtumises Riia VEFile 75:83 (14:17, 17:29, 25:23, 19:14). Võõrustajad panid oma paremuse maksma võimsa teise veerandajaga.

Ülikooliklubi kindel liider oli Mikk Jurkatamm, kes oli 21 punktiga üleplatsimees. 12 punkti viskasid veel Oliver Metsalu ja Indrek Kajupank. VEFi ridades sai 20 punkti täis Jalen Riley.

TalTech jätkab hoolimata kaotusest turniiritabeli viiendal kohal, neil on nüüd seitse võitu ja neli kaotust. Riia VEF on Ventspilsi järel tabelis teine, olles kogunud 11 võitu ja saanud ühe kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles