Tabeliliidrid teenisid penaltist magusad võidud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: PETER POWELL/SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas teenisid nii Manchester City kui ka Liverpool 1:0 võidud. Sarnaseks tegi nende võidud asjaolu, et eduseis haarati teise poolaja keskpaigas sooritatud penaltist.

Tabeliliidrina 16. voorule vastu läinud Manchester City võõrustas koduväljakul Wolverhampton Wanderersi ning ootas järjekordset võitu. See tuli ootamatult keeruliselt ja seda vaatamata faktile, et külalised pidid terve teise poolaja vähemuses mängima.

City võiduvärava lõi 66. minutil Raheem Sterling, kes realiseeris 11. meetri trahvilöögi. Kodumeeskond mõistagi kontrollis täielikult tänast kohtumist ning seda näitasid ka numbrid. City sooritas 18 pealelööki, vastaste kahe vastu ning pallivaldamine oli nende kasuks 71:29.

Korraks neljapunktilise eduseisu liigatabelis saavutanud City liiga kaua nõnda suurt edu nautida ei saanud. Poolteist tundi hiljem enda mängu alustanud Liverpool teenis sarnaselt tabeliliidrile 1:0 võidu Aston Villa vastu.

Liverpooli ainsa tabamuse eest hoolitses Mohamed Salah, kes realiseeris penalti 67. minutil. Egiptlasele oli see tänavu juba 14. tabamuseks Inglismaa kõrgliigas.

Liigatabelis on nõnda seis väga ärev. City hoiab 38 silmaga esikohta, ent neile järgnevad Liverpool 37 ja Londoni Chelsea 36 punktiga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles