Eesti klubidest tundis võidurõõmu Rapla, Pärnu oli lähedal suurüllatusele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Avis Utilitas Rapla kapten Sven Kaldre.
Avis Utilitas Rapla kapten Sven Kaldre. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas peeti täna kolm kohtumist. Eesti klubidest sai ainsana tabelisse võidu kirja Rapla Avis/Utilitase meeskond, kes seljatas koduväljakul 105:69 Liepaja.

Rapla võõrustas Liepajat seisus, kus oldi väga suured soosikud. Seda tõestas turniiritabel ning ka meeskondade varasemad mõõduvõtud. Liepaja pole Raplast jagu saanud alates 2016. aastast.

Kodumeeskond tegi sotid selgeks üsna kiiresti ka täna. Avaveerandil haarati 12-punktiline algedu ning poolajapausiks paisutati see 61:33 peale. Teisel poolajal enam väga pingeliseks heitluseks ei läinud ning parimal juhul hoidis Rapla 39-punktilis eduseisu.

Lõpptulemuseks märgiti protokolli Rapla 105:69 võidunumbrid.

Rapla poolel säras taas kolmandat mängu meeskonna eest mänginud Jaron Martin, kelle arvele kogunes üleplatsimehena 22 punkti. Liepaja parimana viskas 20-aastane Roberts Berzins 19 silma.

Teistest Eesti klubidest olid võistlustules Pärnu Sadama ja Tallinna Kalevi meeskonnad. Pärnu oli lähedal tabeliliidri Ventspilsi alistamisele ja neile esimese kaotuse kinkimises, ent võimsa viimase veerandi (27:11) võttis Läti klubi ikkagi 81:72 võidu.

Tallinna Kalev jäi samal ajal võõrsil 106:80 alla Ogrele.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles