Euroliiga meister Anadolu Efes viskas Türgi liigas varumeestega mängides 140 punkti

Toimetas Ville Arike
Copy
Istanbuli Anadolu Efese peatreener Ergin Ataman.
Istanbuli Anadolu Efese peatreener Ergin Ataman. Foto: Oryk HAIST via www.imago-images.de/Scanpix

Türgi korvpalliliiga nädalavahetuse mäng tõi harukordse tulemuse: valitsev Euroliiga meister Istanbuli Anadolu Efes alistas Belediye Afyoni 140:83. Ja mis veel müstiliste numbrite taga peitus...

Efese peatreener Ergin Ataman kasutas ses kohtumises ainult kuut mängijat, neist neli tükki mängisid kõik 40 ning ülejäänud kaks 20 minutit. Ning peaaegu kõik olid viimased pingipoisid. Euroliigas suuremasse rotatsiooni kuuluvatest mängijatest lõi kaasa ainult serblasest tsenter Filip Petrušev, kes mängis 20 minutit.

Ülejäänud väljakul käinud mehed olid türklased. Yigitcan Saybir kogus kolmikduubliks 43 punkti (visked mängust 22/20...), 16 lauapalli ja 12 korvisöötu. Omer Ilyasoglu kolmikduubel oli oluliselt lahjem: «kõigest» 24 punkti, 14 lauapalli ja 13 korvisöötu... Väikseim Efese mängija visatud punktide arv oli 14. Kamba peale anti 43 korvisöötu ja võideti lauavõitlus 60:29.

Ajaloolise tõe huvides tuleb märkida, et rahalistel põhjustel jätkab Afyon ainult noormängijatega.

Tosina vooru järel on Türgi liiga liider teine Istanbuli suurklubi Fenerbahce 11 võiduga. Efes on 10 võiduga teine. Afyon on saanud 3 võitu, aga (palju) lisa sellele ilmselt enam ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles