Vormel 2 hooaja kuuendana lõpetanud Jüri Vips jätkab suure tõenäosusega samas sarjas ka järgmisel aastal. Eesti parima vormelisõitja abimehe Marko Asmeri sõnul läks lõppenud hooaeg aia taha, kuid tema kinnitusel jätkab Red Bulli juuniortiimi kuuluv Vips F2s ka 2022. aastal. «Diil ei ole veel päris koos, aga Jüril (F2 sarjas – toim) sõitmata ei jää,» kinnitas Asmer positiivset uudist Postimehele.

Vipsi hooaeg kulges üle kivide ja kändude: tulid oodatud võidud, esikolmikukohad, aga ka katkestamised, paljuski ebaõnne ja konkurentide süü läbi, aga päris puhas poiss polnud ka eestlane ise. «Mina andsin lihtsalt endast parima. Kindlasti tulid sel hooajal ka endal mõned vead sisse, aga mingid muud faktorid olid põhjuseks, miks me ei suutnud täitsa tipus sõita,» ütles Vips pühapäeval Postimehele.

Vaid 15 minutit hiljem algas tänavuse F1 tiitli otsustanud meeldejääv Abu Dhabi etapp, mida Vips jälgis ringraja lähedal hotellis. Värske maailmameister Max Verstappen on ju kaude eestlase tiimikaaslane. Sõidetakse eri sarjades, kuid mõlemad kuuluvad energiajoogigigandi Red Bulli tiiva alla. Kuigi Vips juubeldas hollandlase F1 tiitli üle koos miljonite fännidega, ei ühinenud ta mõnesaja meetri kaugusel toimunud võidupidustustega. Eestlast ootasid järgmisel päeval briifingud ja ettevalmistused, et osaleda teisipäeval teist korda elus ametlikul F1 testipäeval, ikka Red Bulli ridades (vt lisalugu).

Kommentaarid
Copy