Manchester Unitedis puhkes koroonakolle

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi ründetuus Marcus Rashford.
Manchester Unitedi ründetuus Marcus Rashford. Foto: Peter Powell/NMC Pool/PA

Manchester Unitedi jalgpalliklubi pöördus Inglismaa kõrgliiga poole, et arutada homse Brentfordi vastu toimuva mänguga seonduvat. Nimelt on suurklubis puhkenud koroonakolle, mis sundis Manchesteris treeningkompleksi sulgema.

United teatas, et nende treeningkompleks Carringtonil on suletud järgmiseks 24 tunniks. Nimelt puhkes seal eile koroonakolle ning täna saatsid mitmed töötajad positiivsed vastused, mida andsid nende koroonaviiruse kordustestid.

Sestap ongi kahtluse all homne Inglismaa kõrgliiga kohtumine Unitedi ja Brentfordi vahel. «Positiivsed koroonaproovid andnud inimesed on teistest isoleeritud. Nüüd oleme arutamas Ingismaa kõrgliiga ametnikega, kas oleks mõistlik üldse homme jalgpallimurule tulla. Peame arvestama kõiki riske ja ohtusid. Meeskond on juba teel Londoni poole, ent hetkel pole mängu toimumine kuigi kindel,» seisis Manchester Unitedi teadaandes.

Tegelikult on teada, et Unitedi juures pole just liiga palju koroonaviirusega nakatunuid inimesi. Sestap pole liiga tõenäoline, et Unitedi kohtumine võiks edasilükkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles