Argentina jalgpallitäht rööviti sularahast ja käekelladest paljaks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nicolas Otamendi koos Lionel Messiga.
Nicolas Otamendi koos Lionel Messiga. Foto: MIGUEL GUTIERREZ/SCANPIX

Argentina jalgpallikoondislane Nicolas Otamendi ja tema perekond sattus Portugali kodus viibides röövi ohviks.

Hispaania väljaande Mundo Deportivo teatel oli Otamendi naasmas Portgugali kõrgliiga kohtumiselt, kus tema koduklubi Benfica alistas võõrsil Famalicao 4:1. Koju jõudnud jalgpallitähte tabas aga ootamatu üllatus, sest tema garaažis olid askeldamas maskides mehed.

Röövlid püüdsid jalgpallurit vööga kinni siduda, ent neil ei õnnestunud seda teha ja Otamendi rabeles end vabaks. Peagi põgenesid röövlid sündmuskohalt, ent nende kätte jäi palju sularaha ja mitmed väärisesemed.

Kuigi röövi ajal viibisid kodus ka Otamendi abikaasa koos kahe lapsega, siis õnneks keegi vigastada ei saanud. Jalgpalluril tuli ainult tõdeda, et ta oli saanud materiaalset kahju.

«Jalgpalluri ja tema perekonnaga on kõik korras ja nad on terved. Mõistagi on nad endiselt šokeeritud, mis nendega juhtus,» seisab Benfica teadaandes.

33-aastane Otamendi kuulub Benfica ridadesse alates 2020. aastast. Enne seda esindas ta Manchester City klubi, kellega tuli ka kahel korral Inglismaa meistriks. Tal on auhinnakapis ka kolm Portugali meistritiitlit, ent need on tulnud FC Porto särgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles