Tartu ja Pärnu jätsid kaotustejada selja taha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pärnu mängijad palli korvi surumas.
Pärnu mängijad palli korvi surumas. Foto: Sander Ilvest

Eesti-Läti ühises korvpalliliigas teenisid täna võidulisa BC Kalev/Cramo, Pärnu Sadam ja Tartu Ülikool Maks & Moorits. 

Novembri keskel pärast 0-5 hooaja algust peatreenerit vahetanud ning Toomas Kandimaa asemel lätlase Nikolajs Mazursi pukki toonud tartlased teenisid alles oma hooaja teise võidu, kui alistasid võõral väljakul kõigest seitsme mehega kohtumisele tulnud Tallinna Kalevi 81:73. 

Tartlaste mänguvankrit vedas 18 punktiga Lamonte Bearden, Adomas Drungilas toetas teda 13 silma ja 10 lauapalliga. Kalevi poolelt hullas Joonas Järvelainen, kes tõi üleplatsimehena 32 punkti. 

Viimase kuu kontekstis haruldase võidu teenis ka vahepeal viis mängu järjest kaotanud Pärnu Sadam, kes purustas koduplatsil Rakvere Tarvase 105:74. 

Suvepealinlaste resultatiivseim oli Artur Konontsuk 24 punktiga, Mihkel Kirves toetas teda 22 ja Andris Misters 21 silmaga. Tarva rünnakuvankrit vedas Tormi Niits 18 punktiga.

Kohustusliku võidu noppis ka ühistšempionaadi valitsev meister Kalev/Cramo, kes oli Lätimaal 92:59 üle Valmiera Glass Viast. Meie esiklubi resultatiivseim oli Rauno Nurger 19 punktiga, Martin Dorbek ja Kamari Murphy lisasid mõlemad 12 silma.

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles