Žalgiris oli Euroliigas lähedal võidule, kuid viskas lisaajal vaid ühe korvi

Karl Mihkel Eller
Copy
Kaunase Žalgirise mängu vedas Janis Strelnieks.
Kaunase Žalgirise mängu vedas Janis Strelnieks. Foto: Erikas Ovčarenko/15min.lt/Scanpix

Korvpalli Euroliigas oli Kaunase Žalgiris lähedal hooaja neljandale võidule, kui mängis Monacoga normaalajal 95:95 viiki. Lisaaja kaotas Leedu tippklubi 3:12 ning tugevaimas eurosarjas jätkatakse viimasel kohal.

Žalgiris läks kohtumise viimasele veerandile vastu üheksapunktilises eduseisus, kuid oli neli minutit enne mängu lõppu omakorda kuue punktiga taga. Normaalaja lõpp oli põnev ning viigiseis 95:95 tuli tabloole alles kaks sekundit enne veerandaja lõppu.

Viieminutilisel lisaajal jäi Žalgiris kohe kuue punktiga maha, Janis Strelnieksi vaugvise aitas nad küll Monacost kolme punkti kaugusele, kuid rohkem korve 7472 inimese eest mänginud Kaunas kodusaalis ei tabanud ning kaotas 98:107.

Monaco parimaks kerkis Mike James 20 punktiga, 19 punkti jäi Dwayne Baconi arvele. Žalgirise poolelt kerkis üleplatsimeheks Strelnieks, kes kogus 22 silma, kolm punkti vähem teenis Arturas Milaknis.

Euroliigas vaid kolm võitu saanud Žalgiris on jätkuvalt 18. kohal, ehk põhiturniiri viimane, Monaco on kogunud kuus võitu ja on 14. tabelireal. Juba reedel kohtub Žalgiris Kaasani Unicsiga.

Teised kolmapäevased mängud:

Moskva CSKQ – Kaasani Unics 67:88

Olympiacos – Müncheni Bayern 83:60

Lyon-Villeurbanne – Peterburi Zenit 61:71

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles