Kontaveit tunnistas väsimust, Prantsusmaa esireketi tegi eestlanna alistamisega ajalugu (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Refugio Ruiz/AP/Scanpix

Anett Kontaveit (WTA 7.) kaotas kolmapäeval Open de Caeni miniturniiri finaalis Prantsusmaa esinumbri Alize Cornet'le (WTA 60.) 5:7, 7:6 (7), 2:6. Eesti esireket ütles pärast matši, et oli pikast hooajast väsinud, kuid jäi saadud kogemusega rahule. Cornet’ist sai aga esimene prantslanna, kes Caeni turniiri on võitnud.

«See oli tõesti raske lahing. Sellist mängu pole kunagi kerge hooaja vahepeal mängida, kuid mulle meeldis siin väga. Õhkkond oli tõeliselt lõbus ja tribüünid täis. See oli lahe mäng, mis nägi tõelise võitluse moodi välja,» ütles Kontaveit, vahendas Ouest France.

«Minu ettevalmistus polnud piisav, lõpetasin hooaja päris hilja. Olen alles paar korda trenni teinud, see selgitab mu väsimust esimese seti lõpus. Pidin Pariisi tulema, seega oli loogiline Caenis mängida. See oli lõbus kogemus, võib-olla tulen järgmisel aastal tagasi, kes teab,» jättis eestlanna tulevikuplaanid lahtiseks.

Karjääri jooksul koguni maailma 11. reket olnud Cornet oli võidu üle õnnelik ning enda üle uhke. Ühtlasi jagus tal kiidusõnu Kontaveiti aadressil. «Ta mängib väga kiiresti. See polnud lihtne mäng, tempo oli põrgulik ja algusest lõpuni tuli anda endast kõik. Sain sellega hakkama ja olen enda üle uhke,» ütles turniirivõitja, kellest sai esimene prantslanna, kes Caenis võidutsenud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles