Dew Touri pargisõidu kvalifikatsioon jäi ära, Kelly Sildaru pääses koos kõikide osalejatega finaali

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kelly Sildaru stiilinäide Dew Touril.
Kelly Sildaru stiilinäide Dew Touril. Foto: Dew Tour

Parimate freestyle-suusatajate osavõtul jätkuval Dew Touril pidi täna toimuma naiste pargisõidu kvalifikatsioon. Keeruliste olude tõttu jäi kvalifikatsioon siiski toimumata ning kõik sportlased pääsesid otse finaali.

Kelly Sildaru alustas Dew Touril võislemist juba eile, kui osaled rennisõidu kvalifikatsioonis. Eestlanna näitas vägevat minekut ning jäi alla ainult valitsevale maailmameistrile Ailing Eileen Gule.

Finaalikohta oli oodata ka pargisõidu kvalifikatsioonis, ent võistlus jäi sedapuhku pidamata. Nõnda saab Kelly Sildaru juba homme võistelda nii renni- kui ka pargisõidu finaalides.

Rennisõidu finaal algab Eesti aja järgi kell 18,05, pargisõidu finaal kell 19.15. Kui esimeses osaleb kaheksa naist, siis pargisõidus löövad kaasa kõik 16 osalejat. Finaalis on neil kolm laskumist, millest arvesse läheb ainult parim.

Sildaru on pargisõidus saanud Dew Touril varasemalt ka võidurõõmu maitsta. Ta jäi seal alistamatuks 2018. aastal, mil finaalis seljatas ta kindlalt Tess Ledeux ja Maggie Voisini. Toona läksid arvesse kolmest laskumisest kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles