Üllatus: Adamo asendajaks võib saada Toyota võtmeisik

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tom Fowler.
Tom Fowler. Foto: Toyota GAZOO Racing

Toyota rallimeeskonna tehnilist direktorit Tom Fowlerit peetakse üheks potentsiaalseks Hyundai rallitiimi juhiks.

Hyundai rallimeeskonna senine pealik Andrea Adamo astus eelmisel nädalal ametist tagasi ning tema asendajaks määrati ajutiselt Hyundai mootorispordiosakonna president Scott Noh.

DirtFishiga kõnelenud allika sõnul pole Nohil aga ambitsiooni rallimeeskonda vedada. Niisiis on Lõuna-Korea autotootja uue tiimijuhi otsingul. Kuuldavasti käivad läbirääkimised ka Toyota ühe võtmeisiku Fowleriga. «Sellele, kellel on Fowleri kogemused ja tehniline taip, pakuks see väga palju huvi,» kinnitas allikas.

Hoopis omaette küsimus on, kas Hyundail õnnestub Fowler enda juurde meelitada. Tutvused on tal meeskonnas olemas, sest M-Spordi päevil töötas Fowler tihedalt Hyundai praeguse tehnilise direktori Christian Loriaux’ga.

Hyundail on uue juhi leidmisega pigem kiire, sest hooaja algus on ukse taga. «Uus juht pidanuks majas olema juba eile. Tegelikult juba eelmisel nädalal. Kümne päevaga pole selles küsimuses edusammu tehtud, see on halb. Praegu on meeskonna jaoks ülioluline aeg ning tiim vajab juhtimist,» ütles allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles