Selgusid korvpalli superkarika finalistid

Christopher Krutto
Copy
Silas Melson.
Silas Melson. Foto: Eero Vabamägi

Korvpalli superkarika finaalis kohtuvad täna õhtul kell 19.45 Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Õhtu esimeses mängus alistas Kalev/Cramo kindlalt Viimsi KK. Kuigi poolajani püsis Viimsi enam-vähem mängus ja pikemale vaheajale mindi Kalev/Cramo 45:34 seisus, siis teisel poolajal pani VTB Ühisliiga meeskond gaasi põhja. Viimasel veerandajal lasti Viimsil visata vaid seitse silma.

Kalev/Cramo parimaks kerkis 15 punktiga Silas Melson. Teda toetasid 14 silmaga Rauno Nurger ja 13 punktiga JeQuan Lewis.

Viimsi poolelt sai ainsana kahekohalise arvu punkte kirja Ronalds Zakis, kelle arvele jäi 10 silma.

Teises poolfinaalis võidutses Tartu Ülikool. Kuigi poolajale mindi TalTechi kuuepunktilise eduga, siis viimase veerandi alguseks oli see kahanenud ühele silmale ja viimasel perioodil Tartu enam TalTechile võimalusi ei andnud. Lõpuks kujunesid võidunumbriteks 88:71.

Tartu Ülikooli parimateks skooritegijateks kerkisid Adomas Drungilas ja Edmunds Elksnis, kelle mõlema arvele jäi 15 punkti. Emmanuel Wembi toetas neid 14 silma ja 10 lauapalliga.

TalTechi poolel viskasid parimatena 12 punkti Mikk Jurkatamm ja Toomas Raadik. Kahekohalise punktidearvu sai kirja ka Indrek Kajupank, kelle arvele jäi 10 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles