Flora treeneritetiim täieneb kogenud ekskoondislasega

Postimees Sport
Copy
Sander Post.
Sander Post. Foto: Elmo Riig

Sander Post(37) liitub FC Flora esindusmeeskonna treenerite personaliga. Postist saab koos Joel Indermittega Jürgen Henni abitreener.

«Mul on väga hea meel liituda Eesti suurima klubiga. Ma annan endast parima, et aidata klubil saavutada kõige kõrgemad eesmärgid nii Eestis kui ka Euroopas!» Ütles Post.

Sander Post liitus esmalt Floraga 19-aastaselt 2004. aastal mängijana. Ta jõudis oma karjääri jooksul mängida jalgpalli nii Eestis, Norras, Taanis kui ka Hollandis, vahendab FC Flora koduleht.

Esmased treeneri kogemused sai Post Viljandis, kui esmalt võttis 2018. aastal Tuleviku esindusmeeskonna juhtrolli üle. Järgmise kolme aasta jooksul sai Sander Tulevikus kogemusi nii peatreenerina kui ka spordidirektorina. Tänasest liitub Post uuesti Floraga, et täitma hakata Jürgen Henni abitreeneri kohustusi koos Joel Indermittega.

Kui Sanderilt küsida, mida ta tunneb Floraga uuesti liitumisest, siis jagus ainult positiivseid sõnu: «Emotsioonid, need on tugevad. Ma ei jõua ära oodata kohtumist klubiga, Flora fännidega, teiste treeneritega ja otse loomulikult ka mängijatega!»

Post meenutab mängijana veedetud aega Floras: «Flora oli minu jalgpalluri karjääris väga olulisel kohal. Nüüd treenerina liituda selle sama klubiga on minu jaoks väga-väga eriline.»

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt: «Meil on hea meel selle üle, et Sander Post on liitumas meie esindusmeeskonna treenerite personaliga. Sander toob juurde rahvusvahelist kogemust endise mängijana ja tugeva karakterina, mis tegi temast meeskonna kapteni, kui ta mängis Floras. Treenerina on ta väga töökas ja tõsimeelne, mis sobib hästi meie töökeskkonnaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles