Red Bulli ninamees ei karda Verstappeni kaotamist

Christopher Krutto
Copy
Helmut Marko õnnitlemas maailmameistrit Max Verstappenit.
Helmut Marko õnnitlemas maailmameistrit Max Verstappenit. Foto: HOCH ZWEI via www.imago-images.de/SCANPIX

Red Bulli vormelimeeskonna hall kardinal Helmut Marko tunnistas, et ei karda värske maailmameistri Max Verstappeni kaotamist.

Verstappeni praegune leping Red Bulliga kestab 2023. aasta lõpuni. Kuigi on tekkinud ka kuulujutte, et Mercedes soovib 24-aastast hollandlast enda ridadesse meelitada, siis tõepõhja neil all ei paista olevat. Vihjas ju ka Verstappen ise pärast tiitlit, et soovib järgmised 10-15 aastat Red Bullis veeta.

Nüüd kirjutab mainekas portaal Autosport, et Marko soovib Verstappeni lepingupikenduse peagi korda ajada. Saksamaa portaalile Formel1.com antud intervjuus kinnitas ta, et teema võetakse järgmisel kohtumisel Verstappeni mänedžeriga arutluse alla.

«Me ei karda teda kaotada. See võimalus hävines Silverstone'is,» tunnistas Marko. Red Bulli ninamees vihjas Suurbritannia GP esimesel ringil juhtunud hetkele, kui Mercedese piloot Lewis Hamilton puksis Verstappeni teelt välja ja hollandlane pidi katkestama. Hamilton sai küll 10-sekundilise ajatrahvi, kuid võitis sellest hoolimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles