Pool Madridi Reali meeskonnast on langenud koroonaviiruse küüsi

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Walter Tavares (palliga) on üks vähestest Madridi Reali korvpalluritest, kes oleks valmis praegu platsile jooksma.
Walter Tavares (palliga) on üks vähestest Madridi Reali korvpalluritest, kes oleks valmis praegu platsile jooksma. Foto: Daniel Dal Zennaro/EPA/Scanpix

Järjekordne koroonaviiruse laine halvab taas maailma eri paigus spordielu. Korvpalli Euroliigas on juba esimene mäng edasi lükatud, lähiajal võib see muutuda üha sagedasemaks. 

Eile saabus uudis, et täna õhtul Kaunases kohaliku Žalgirise ja Milano Olimpia vahel toimuma pidanud lahing jääb ära. Miks? Itaalia tippklubis on koroonaga nakatunud mitu tiimiliiget ja nii ei saadud kokku kohtumiseks vajalikku kaheksat mängijat. 

Viiruseuss kimbutab tugevalt ka Madridi Reali. Eurohoopsi andmetel on viimase kaheksa päeva jooksul positiivse koroonaproovi andnud lausa kuus mängijat: Anthony Randolph, Guerschon Yabusele, Juan Nunez, Thomas Heurtel, Fabien Causeur ja Vincent Poirier. Lisaks on nakatunud peatreener Pablo Laso.

Muresid on veel: Rudy Fernandezt segab vigastus. Kuigi Euroliigas on Hispaania suurklubi üle andnud 20 mängijat, on tõsisematest tegijatest täiesti terved vaid kuus: Nigel Williams-Goss, Walter Tavares, Sergio Llull, Adam Hanga ja Jeffery Taylor. 

Muide, päeva jooksul lisati Euroliiga nimekirja 17-aastane Baba Milleri, kes pole seni esindussatsi eest platsil käinud. Meenutame, et Reali noortesüsteemi kuulub ka sama vana Henri Veesaar. Igapäevaselt müttab ta duubliga Hispaania tugevuselt neljandas liigas.

Real peaks homme võõrustama Moskva CSKAd, kuid võib-olla lükatakse kohtumine edasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles