Schumacher lõi käed Ferrari F1 tiimiga

Postimees Sport
Copy
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: Flavio Lo Scalzo/REUTERS/Scanpix

2022. aastal Haasi F1 meeskonna põhisõitjana jätkav Mick Schumacher lõi samas käed ka Ferrari meeskonnaga, kus hakkab täitma reservsõitja rolli. Lisaks seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri pojale on Itaalia meeskonna varusõitja Alfa Romeost kinga saanud Antonio Giovinazzi.

Schumacher on Ferrari kaitsva toe all tegutsenud enamuse oma karjäärist, kuid nüüd on asi ametlik: kui järgmisel hooajal ei saa üks põhisõitjatest Grand Prixil osaleda, siis hüppab punasesse vormelisse just Schumacher.

Sakslase kõrval täidab sama positsiooni ka itaallane Giovinazzi, kinnitas Ferrari spordidirektor Mattia Binotto RTLile. 22-aastane Schumacher liigub usinalt isa jälgedes, kes liitus Ferrariga 1996. aastal ning võitis nende ridades viis MM-tiitlit.

2020. aastal sügavas mõõnas olnud Itaalia meeskond sai lõppenud F1 hooajal meeskondlikus arvestuses kolmanda koha. Kuigi etapivõitu tulnud, siis said Carlos Sainz ja Charles Leclerc viis poodiumikohta. Hispaanlane ja monacolane jätkavad tiimi põhisõitjatena ka 2022. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles