Selver ei tulnud karikafinaalis pingega toime: kukkumine oli päris valus

Postimees Sport
Copy

2020. aasta Eesti karikavõitja Tallinna Selver kaotas tänavu finaalmängus Tartu Bigbankile 0:3. Selver peatreener Andres Toobal tõdes, et meeskonnas oli viimastel päevadel olnud teatud värin ning kukkumine oli päris valus.

Küsimuse peale, mis valesti läks, küsis Toobal vastu, et mis siis üldse hästi läks. «Mingi värin oli sees juba paar viimast trenni. Ega me mängima reaalselt ei saanudki. Peame natuke maha istuma ja pead selgeks saama.

Füüsilisel poole taha ei saa ajada. Sellise pingega ei tulnud toime, lõpptulemuse peale eu ütle midagi, aga mängupilt... Kui TalTechi vastu (alistati poolfinaalis – toim.) oli tunne, et lähme proovime, siis jääb kodus ka variant, siis nüüd oli ühe võidu peale ja me kahjuks ei tulnud toime. Ei suutnud mängu käima saada, nagu viimasel ajal olime saanud. Kukkumine tuli päris valus,» rääkis peatreener Toobal.

Ka nurgaründaja Oliver Orav ei tahtnud kaotuses otseselt millelegi näpuga näidata. «Keeruline, ei taha millegi taha pugeda. Sisimas tahtsin kõvasti rohkem, kui mus täna oli. Eks TalTechi mängud läbi valu, hüpeka jama, need jätsid oma jälje. Väga-väga kehv mäng,» ütles vigastuste kimpus olnud Orav enda mängu kohta.

«Kõige rohkem olime hädas oma rünnakuga. Kas Al (Tartu peatreener Alar Rikberg) tegi Reneti (Vanker - toim.) osas väga head eeltööd või olid meie ründajad kehvad. Tartu blokk oli level kõrgemal, kui Taltechi oma. Täna üritasime, aga lõpuks läks ikkagi kätest minema,» tõdes Orav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles