Liverpooli kapten: keegi ei võta mängijate heaolu tõsiselt

Postimees Sport
Copy
Jordan Henderson (paremal).
Jordan Henderson (paremal). Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli kapten Jordan Henderson avaldas muret, et keegi ei võta mängijate heaolu tõsiselt. 31-aastase inglase arvates on Liverpooli mängutempo (viis mängu kahe nädala jooksul) koroonaviirusest ja vigastustest räsitud tingimustes liiga hull.

Eile Inglismaa liiga karikavõistlustel pärast 3:3 lõppenud lisaaega penaltitega Leicesteri võitnud Liverpooli mängijad saavad tõesti kõvasti pallimurul rassida. Kapten Henderson väljendas muret, et inimesed ei saa aru, kui hull selline mängutempo on, enne kui nad ise seda ei koge.

«Jalgpall on meie jaoks kõik ja me tahame iga kord väljakule minnes mängida tipptasemel. Kahjuks on praegusel perioodil seda raske teha,» ütles Henderson BBC-le «Kahjuks on selline olukord kestnud juba aastaid, kuid nüüd elab turjal ka koroona ja asi on läinud raskemaks ning hullemaks.»

Hendersoni meelest on mängijad lükatud tagaplaanile ning nende arvamust ei võeta kuulda. «Olen mures mängijate heaolu pärast ja mulle tundub, et keegi ei võta seda tõsiselt, eriti praegu, kui koroona on pead tõstnud.»

Praeguse seisuga on Liverpoolil kahe ja poole nädala jooksul vaja mängida viis kohtumist, millest üks oli eilne liigakarika kohtumine. 26., 28. detsembril ja 2. jaanuaril toimuvad liigamängud Leedsi, Leicesteri ja Chelseaga. 5. jaanuaril toimub liigakarika poolfinaal Arsenali vastu ja 9. jaanuaril esimese karikamängu teise liiga meeskonna Shrewsburyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles