VIDEO ⟩ F1-sõitjad mängisid üksteisele jõuluvana: kes sai martsipani, kes enda meelisaksessuaari

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Charles Leclerc pearätiga.
Charles Leclerc pearätiga. Foto: Kuvatõmmis videost

F1-sõitjad pole küll kõik omavahel suured sõbrad, aga päris nii hull seis ka pole, et keegi pole nõus üksteisele jõuluvana mängima. 

Võidusõidumaailma kuningliku sarja F1 YouTube'i kanal avaldas nimelt video, kus sõitjad üksteisele kinke teevad. Olgu märgitud, et seitsmekordset maailmameistrit Lewis Hamiltoni klipis pole.

Williamsi sõitja Nicholas Latifi on pärit Kanadast ja AlphaTauri roolikeeraja Yuki Tsunoda kinkis talle jõulukampsuni, mille peal ilutseb räppar Drake, kes on juhuslikult pärit Kanadast.

Ferrari mees Charles Leclerc on silma jäänud selle poolest, et armastab kanda pearätti. See fakt polnud Haasi sõitjal Mick Schumacheril jäänud kahe silma vahele, sest Monacost pärit piloot sai just erksavärvilise pearäti.

Haasi roolikeerajale Nikita Mazepinile tegi iroonilisel kombel kingi Esteban Ocon. Alpine'i rooliv prantslane rääkis muide hooaja jooksul, kuidas rajal venelase läheadale sattumine tekitab temas kartust, sest kunagi ei tea, kas Mazepin teeb midagi ohtlikku või mitte. 

Aga jõuluajal saavad ju kõik hästi läbi! Ocon kinkis Mazepinile martsipani, mis on prantsuse keeles massepain. Arvata on, et venelase nime hääldatakse prantsuse keeles päris sarnaselt...

Täispikka videot tuleb vaadata YouTube'ist, sest F1 ei luba seda teistele veebilehtedele jagada. Vaata lõbusat klippi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles