Pikaaegne vormeliboss: ma ei usu, et Hamilton F1s jätkab

Karl Mihkel Eller
Copy
Bernie Ecclestone (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Bernie Ecclestone (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: Imago Sportfotodienst Via Www.imago-images.de/Scanpix

91-aastane Bernie Ecclestone on oma kardinaalsete väljaütlemiste pärast tuntud. Seekord avaldas pikaaegne vormeliboss intervjuus Saksamaa ajalehele Blick, et on Lewis Hamiltoni F1 karjääri jätkumise osas skeptiline.

«Ma ei tea, aga ma ei usu, et ta tagasi tuleb. Tema pettumus on liiga suur. Mõneti võib temast aru saada. Nüüd võiks temast ju saada seitsme MM-tiitliga moelooja,» pakkus Ecclestone.

Hamilton, kel on 2023. aastani kehtiv leping Mercedesega, kaotas F1 hooaja viimasel etapil põneva tiitliheitluse Max Verstappenile. Pärast seda on meedias ringelnud jutud, et Hamilton võib karjäärile sootuks joone alla tõmmata. Sellele valas õli tulle ka Mercedese tiimipealik Toto Wolff, kes ei kinnitanud, et lükanud ümber, kas britil on tahtmist 2022. aastal F1s sõitmist jätkata.

Itaalia väljaandele Motorsport andmetel on Hamilton Mercedesele teatanud, et jätkab nende ridades sõitmist. Väidetavalt pole sellist varianti olnud üldse laualgi, et Hamilton võiks karjääri enneaegselt lõpetada.

36-aastane Hamilton on F1s sõitnud alates 2007. aastast ning võitnud seitse MM-tiitlit (2008, 2014-15, 2017-2020). Ta on startinud 288 GP-l ning võitnud neist 103. 2022. aasta F1 hooajal on kavas rekordilised 23 etappi ning sari algab 20. märtsil Bahreinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles