Agent varastas NBA tähelt 100 miljonit USA dollarit

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Charles Barkley.
Charles Barkley. Foto: Cliff Hawkins/AFP/Scanpix

Charles Barkley on maailma tugevaima korvpalliliiga NBA 1993. aasta kõige väärtuslikum mängija ning teenis karjääri jooksul kamaluga muid autasusid. Et jänki oli väga hea pallur, teenis ta ka tohutult raha.

Barkley meenutas SiriusXM'i Let's Go taskuhäälingus, kuidas tema esimene agent varastas talt 100 miljonit USA dollarit. «Ta oli petis ja varastas kõik mu raha. Pärast nelja aastat olin seetõttu laostunud,» sõnas tänaseks 58-aastane ekskorvpallur, kes töötab praegu televisioonis NBA eksperdina.

See pole esimene kord, kui Barkley on sellest rääkinud. Viis aastat tagasi CBS Sportsile antud intervjuus meenutas kunagine staar, et tema kogu palk maksti petisest agendile, kes andis mängijale taskuraha ja väidetavalt investeeris ülejäänu. «Sain iga kuu esimesel päeval kätte 15 000 dollarit. Läksin nelja aastaga pankrotti, aga pidin ikka makse maksma.»

Barkley esindas karjääri jooksul Philadelphia 76ersit, Phoenix Sunsi ja Houston Rocketsit. Ta on kahekordne olümpiavõitja Barcelona (1992) ja Atlanta (1996) mängude päevilt. Ääremängija keskmisteks näitajateks NBAs jäi 22,1 punkti ja 11,7 lauapalli. Ta on valitud ka korvpalli kuulsuste halli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles