Ligi 85 000 eurot päevas: väidetavalt pakub Liverpool oma megastaarile gigapalka

Postimees Sport
Copy
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli suurim täht on Mohamed Salah, kes võib uue lepinguga hakata teenima väidetavalt 592 000 eurot nädalas, kirjutab ESPN.

Kui Liverpool ja Salah jõuavad sellise palgaga kokkuleppele, oleks 29-aastane egiptlane Inglismaa kõrgliiga ajaloo kõige kõrgepalgalisem mängija. Praegu hoiab rekordit enda käes Cristiano Ronaldo, kes teenib Manchester Unitedis väidetavalt umbes 567 000 eurot nädalas. 

Salah on Liverpooli esindanud alates 2017. aastast, liitudes võistkonnaga Itaalia klubist AS Roma. Käimasoleval hooajal on põhja-aafriklane löönud kõikide sarjade peale kokku 24 mänguga 22 väravat ja andnud üheksa resultatiivset söötu.

Ääreründaja lepingukõnelused Liverpooliga on kestnud juba pikka aega. Seetõttu levib rahvusvahelises vutimeedias palju kuulujutte, miks on läbirääkimised nõnda kaua kestnud. Näiteks on räägitud sellest, et Salahi üks nõudmisi on uue kesktormaja soetamine.

Samas on Liverpoolil ja Salahil aega küll, sest mängumehe praegune leping järjekordset kõrgliiga tiitlit jahtiva võistkonnaga lõpeb 2023. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles