Inglismaa ülitihe mängudegraafik teeb vutimeestest tänapäeva gladiaatorid

Ville Arike
, reporter
Copy
Manchester City ja Leicester City pakkusid teisel jõulupühal fännidele elamust täie raha eest, Manchesteri mehed jäid kodupubliku rõõmuks peale 6:3. Pildil võitlevad palli pärast võõrustajate poolelt İlkay Gündoğan (vasakul) ja külalistest Youri Tielemans.
Manchester City ja Leicester City pakkusid teisel jõulupühal fännidele elamust täie raha eest, Manchesteri mehed jäid kodupubliku rõõmuks peale 6:3. Pildil võitlevad palli pärast võõrustajate poolelt İlkay Gündoğan (vasakul) ja külalistest Youri Tielemans. Foto: Rui Vieira/AP Photo/Scanpix

Kui jalgpallisõber võtab puhkuse jõulude ja aastavahetuse kandis, teab ta, et saab vaatamisnälja igal juhul kustutatud, sest Inglismaal on just siis hooaja tihedaim graafik. Seda vaimustust ei jaga aga tänapäeva gladiaatorid ehk need, kes sel ajal üha uuesti rahva ette peavad astuma.

Pilk kalendrisse näitab, et ajavahemikul eilsest kuni 3. jaanuarini peetakse Inglismaa kõrgliigas kolm mängude vooru. Ühtegi kohtumist pole kavas ainult vana aasta viimasel päeval. Ning sellega trall ei lõpe.

Liigakarikas nelja parema hulka jõudnud meeskondadel (Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool) on uue aasta esimese ja teise täispika nädala alguses poolfinaalide esmalt ava- ja siis kordusmängud. 3.–9. jaanuari nädala lõpp on aga tavapärase karikasarja mängude päralt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles