Haigla koroonaosakonnast end ise välja kirjutanud vaktsiinivastane kikkpoksija suri mõni päev hiljem (2)

Postimees Sport
Copy
Frédéric Sinistra
Frédéric Sinistra Foto: Instagram @fred_sinistra

Belgia üheks tugevaimaks meheks peetud kikkpoksija Frédéric Sinistra suri möödunud nädalal pärast seda, kui otsustas ennast vahetult pärast koroonaviiruse põdemist haiglast välja kirjutada ja end kodus edasi ravida.

Vikatimehe (The Undertaker) hüüdnime kandnud Sinistra, kelle auhinnakapis on koguni kolm kikkpoksi MM-kulda, sattus koroonaga haiglasse novembris, kui tema tervise pärast muretsenud treener Osman Yigin võttis arstidega ühendust. Sinistra ise seda ei teinud, kuna on vaktsiinivastane ega usu Covidit. 

Novembri lõpus postitas sportlane haiglavoodist pildi, millel on näha, et ta vajas hingamiseks aparaadi abi, kuid mille kommentaaris andis teada, et tunneb ennast juba paremini.

13. detsembril kirjutas Sinistra ühismeedias, et lasi ennast haiglast välja kirjutada. «Tänan teid kõiki toetuse eest, taastun nüüdsest kodus, nagu peakski. Kavatsen veelgi tugevamana siit naasta,» kirjutas belglane. 

Kuigi varasemates postitustes oli Sinistra koroonat tembeldanud ka «väikeseks viiruseks», siis kolm päeva hiljem vandus Belgia üks tugevamaid mehi haigustüsistustele alla ning suri. 

Tema abikaasa kirjutas aga mehe ühismeediasse veendunult, et surma põhjuseks polnud koroona. «Ta ei surnud Covidisse. Ta poleks iial leppinud sellega, et me kasutanuks temaga juhtunut selleks, et hirmu külvata ja vaktsiinimeelsust propageerida,» kulges saatetekst.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles