Viskiärisse sukeldunud McGregor tegi pika puuga Messile ja Ronaldole ära (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: STEVE MARCUS/SCANPIX

Kuigi võiks arvata, et maailma enimteenivad sportlased on vutitähed Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo, siis tänavuse aasta Forbesi rahatabelis tuleb neil mõlemal ruumi teha MMA-ässale Conor McGregorile. 

Kuigi 33-aastane iirlane pistis kõikvõimalike ringis tehtud löökidega tänavu taskusse «kõigest» 22 miljonit USA dollarit, hüppas ta vutitähtedest känguru kombel mööda tänu oma viskiärile, mis tõi talle «kõrvalärina» sisse 158 miljonit USA dollarit.

Kokku pistis McGregor mullu siis taskusse 180 miljonit USA dollarit ehk veidi alla 160 miljoni euro, millega platseeruski Forbesi enimteenivate sportlaste edetabelis uhkelt esikohale. 

Vastava tabeli teisele ja kolmandale kohale platseerusid siis vutitähed Lionel Messi (130 miljonit USA dollarit) ja Cristiano Ronaldo (120 miljonit USA dollarit). 

Esikümnesse mahtusid veel Ameerika jalgpallur Dak Prescott (107,5 miljonit), korvpallur LeBron James (96,5 miljonit), jalgpallur Neymar (95 miljonit), tennisist Roger Federer (90 miljonit), vormelisõitja Lewis Hamilton (82 miljonit), Ameerika jalgpallur Tom Brady (76 miljonit) ja korvpallur Kevin Durant (75 miljonit).

Enimteeninud naise tiitel läks tennisist Naomi Osakale, kes paigutus 60 miljoniga üldtabelis 12. kohale. 50 rikkama atleedi sekka mahtus ka teine tennisist Serena Williams, kes paigutus 41,5 miljoniga üldarvestuse 28. kohale.   

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles