Abu Dhabis toimunud tenniseturniir osutus tõeliseks koroonapommiks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrei Rubljov.
Andrei Rubljov. Foto: Giuseppe Cacace

Nädal enne jõule toimus Abu Dhabis kõrgetasemeline tennise näidisturniir, mis on tagantjärele osutunud aga tõeliseks koroonapommiks. 

Nimelt on juba viis Araabia Ühendemiraatides käinud valgepallurit andnud võistlusejärgselt positiivse koroonaproovi. Viimasena kirjutati Rafael Nadali, Denis Šapovalovi, Belinda Bencici ja Ons Jabeuri kõrvale meeste maailma viienda reketi Andrei Rubljovi (Andrey Rublev) nimi.

«Viibin praegu Barcelonas ja andsin samuti kahjuks positiivse koroonaproovi. Olen isolatsioonis ja jälgin arstide valvsa pilgu all kõiki protokolle,» kirjutas venelane ühismeediasse ning lisas, et tal esinevad minimaalsed sümptomid.

«Olen täielikult vaktsineeritud ja valmistusin ATP Cupiks ja Austraalia lahtisteks. Nüüd pean taastuma ning reisin Melbourne'i alles siis, kui see on kõigi jaoks ohutu,» jätkas Rubljov. 

Lisaks nimetatud viiele tennisistile andis emiiririigis positiivse koroonaproovi ka esialgu võistluseks üles antud Emma Raducanu. Tagantjärele on endale nakkuse külge saanud ka Nadali treener Carlos Moya.

Ainsana on Abu Dhabis pallinud mängijatest seega puutumata jäänud ameeriklane Taylor Fritz ja britid Dan Evans ja Andy Murray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles