Korvpalliportaal: tuttav Itaalia klubi jahib Siim-Sander Venet

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Siim-Sander Vene on Varese särki kandnud varemgi. Foto 2018. aasta maist.
Siim-Sander Vene on Varese särki kandnud varemgi. Foto 2018. aasta maist. Foto: Richard Morgano/LaPresseLaPresse/Richard Morgano/Scanpix

Novembri lõpus koduklubita jäänud Siim-Sander Vene võib väikese pausi järel naasta Itaaliasse. 

Tuntud korvpalliportaal Sportando kirjutab, et Varese meeskond on taas turul, sest koostöö lõpetati tagamehe Trey Kelli ja ääremängija Jalen Jonesiga. Kuuldavasti on ta Vene klubi peamine sihtmärk. 

Eesti koondise kapten on Vareses mänginud varemgi. Esimene trett jäi 2018. aasta esimesesse poolde, viimati müttas ta seal hooajal 2019/20. 

Tänavune hooaeg on 203-sentimeetrisele pallurile kulgenud raskelt. Pärast segadust Hispaania klubi Fuenlabradaga leidis Vene töökoha alles septembri lõpus. Prantsusmaa kõrgliiga satsist Limoges'ist teenis ta aga vaid kahekuulise lepingu, mida ei pikendatud. Viimati käis ääremängija platsil 28. novembril Eesti koondise eest. 

Varese on eestlastele väga tuttav klubi. Lisaks Venele on seal mänginud Kristjan Kangur (vahemikust 2010–2012, 2014–2017) ja Janar Talts (2011–2013). Praegu kuulub meeskonda Kalev/Cramo mullune liider Marcus Keene. 

Tänavune hooaeg pole Varesele hästi kulgenud. Kolme võidu ja üheksa kaotusega hoitakse liigatabelis viimast kohta. Nigelate tulemuste tõttu on tehtud muudatusi ka juhtkonnas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles