Viimsil jäi ägeda aasta lõpus Kalev/Cramo vastu püssirohust puudu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Viimsi on kõrgemas seltskonnas kenasti kanda kinnitanud.
Viimsi on kõrgemas seltskonnas kenasti kanda kinnitanud. Foto: Sander Ilvest

Eesti-Läti korvpalliliiga tänases ainsas kohtumises alistas Kalev/Cramo võõral väljakul väga kindlalt 97:49 KK Viimsi/Sportlandi.

Tõsiseks võitluseks täna ei läinudki. Koduperemehed juhtisid 3:0 ja ja 4:3, ent siis läks Kalev/Cramo oma teed. Avaveerand võideti 24:12, poolajaks kasvatati edu 23-punktiliseks. Külalised mängisid keskendunult ja tõsiselt lõpuni välja, tasuks ülekaalukas paremus.

Valitseva Eesti meisterklubi peatreener Roberts Štelmahers jagas minuteid 12 mängija vahel võrdselt. Resultatiivseim oli 14 punktiga Kristjan Kitsing. Kamari Murphy, Kregor Hermet ja Egert Haller lisasid 12 silma. Kätt ei saanud valgeks vaid Kristjan Kangur.

Viimsi read olid täna oluliselt hõredamad. Eemale jäid kaks võtmetegijat: tsenter Ronalds Zaķis ja tagamees Rain Veideman. Kõvasti mänguaega teenisid ka mehed, kes tavaliselt pigem pingile jäänud. Edukaimana kogus Jorgen Rikberg 10 punkti. 

Vaatamata suurele kaotusele jäi Viimsil seljataha imeline kalendriaasta. Kevadel võideldi esimest korda välja koht Eesti kõrgeimal liigatasemel ning tippseltskonnas on hiilgavalt kanda kinnitatud.

Ühises liigas lõunanaabritega hoitakse 10 võidu ja 3 kaotusega kõrget neljandat kohta. Ettepoole jäävad vaid Kalev/Cramo ning Läti suurklubid Ventspils ja Riia VEF. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles