INTERVJUU Tarmo Kink emotsioonidest: tundeid ei tohi vaigistada!

Ville Arike
, reporter
Copy
Tarmo Kink (vasakul) abitreenerina FCI Levadia treeningul enne suvist eurosarjamängu.
Tarmo Kink (vasakul) abitreenerina FCI Levadia treeningul enne suvist eurosarjamängu. Foto: Brit Maria Tael/soccernet.ee

Kahel eelmisel aastal tuli FC Flora Eesti jalgpallimeistriks rohkem kui kümnepunktilise edumaaga. Tänavu püsis põnevus viimaste, detsembri alguses peetud mängudeni, ning lõpuks tõmbas pikima kõrre FCI Levadia. Sel hooajal meisterklubi nii abitreeneri kui ka spordidirektorina töötanud Tarmo Kink rääkis Floraga peetavatest derbidest, emotsioonidest, põhjustest, miks Levadia juhendajad kohtunikelt nii palju kaarte saavad, samuti talle omaselt kirglikult Eestis tehtavast noortetööst.

Aastatel 2004–2014 Eesti koondist 82 mängus esindanud Kink pidas meistrisarja tasemel viimase mängu 2017. aastal, edasisele tõmbas kriipsu vigastus. Ta lootis veel paar aastat, et saab end korda, kuid nii ei juhtunud. Eelmise aasta sügisel sai temast Levadia abitreener.

«Kui oleksin edasi mänginud, poleks ma ilmselt läinud treenerikursustele. Ju siis kusagilt määrati, et aitab,» ütles Kink Postimehele antud pikemas usutluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles