VIDEO Lehis olümpiakullast: see on teie võit, Eesti rahvas!

Postimees Sport
Copy

Pidulikul galaõhtul «Spordiaasta tähed 2021» krooniti Eesti aasta parimaks võistkonnaks Tokyo olümpial kuldmedali võitnud epeenaiskond (Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Irina Emrbich). Mida rääkisid naised auhinda vastu võttes?

Embrich: «Uhke tunne. Mul oli väga pikk karjäär ja tänu võistkonnale edukas. Ja väga lühike olümpia. Siis räägin ka lühidalt. Tänan ja kallistan kõiki, kes olid mulle karjääri jooksul toeks. Soovin teile edukat uut spordiaastat, kallis spordirahvas.»

Beljajeva: «See teekond olümpiamedali jaoks on olnud väga pikk ja raske. Kümme aastat, mõne jaoks isegi rohkem. Meie kaelas on rippunud nii EM- kui ka MM-kuld. Just Tokyo OMil seisid tähed nii hästi, et meie unistus võita olümpiakuld viidi ellu. Tahan tänada kõiki meie toetajaid ja suur kummardus kõikidele meie treeneritele ja koduklubidele, kes on meid üles kasvatanud.

Kirpu: «Soovin tänada kõiki teid, kes elasite meile kaasa, kes nutsite rõõmust koos meiega. Teie toetust oli tunda ja kuulda. Nagu mulle meeldib öelda, siis meie rahvas oskab kaasa elada. Aitäh teile.»

Lehis: «Tänan meie treenereid, kes tegelevad meiega iga päev nii heas kui ka halvas. Tänan oma võistkonnakaaslasi. See oli mu esimene olümpia ja suutsime just sel päeval kõik ennast maksimaalselt kokku võtta ja endast parima välja panna. On olnud imeline aeg ja aitäh, teile Eesti rahvas, see on teie võit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles