LeBron James kaitses oma skandaalset koroonameemi

Postimees Sport
Copy
LeBron James
LeBron James Foto: Eric Christian Smith

NBA tähel LeBron Jamesil tuleb praegu lahinguid pidada ka väljaspool korvpalliareeni, nimelt on 36-aastane ameeriklane agaralt kaitsmas oma teisel jõulupühal Instagrami postitatud koroonateemalist meemi.

James postitas Instagrami meemi, kus seisis, et nii gripp, külmetushaigus kui ka koroonaviirus on üks ja sama asi. «Aidake mind,» palus ajaloo üks paremaid korvpallureid oma jälgijaid.

Endine NBA täht, samuti Los Angeles Lakersi särki kandnud Kareem Abdul-Jabbar pidas Jamesi «abipalvet» aga lapsikuks.

«LeBron James on üks ajaloo parimaid korvpallureid ning ka mustanahaliste eestvedaja võitluses ebavõrdsusega, kuid selle meemiga lasi ta kogu oma pärandile lihtsalt vee peale,» leidis kuuekordne NBA meister. «Selle meemiga viitab LeBron, et ta ei tee jätkuvalt, isegi pärast meedia tehtud ülimalt põhjalikku tööd, neil kolmel haigusel vahet.»

Pärast viimast kohtumist uuriti James käest, mida on tal Abdul-Jabbarile vastu öelda. Lakersi staari vastus oli järgnev: «Mul pole talle mitte midagi öelda. Kui sa oled seda postitust näinud, siis tead, mida ma küsin. Ma palungi abi. Abi, et sellest kõigest aru saada.

Me kõik üritame selle pandeemiaga toime tulla, võidelda Covidiga ja selle uute tüvedega. Kuid selle valguses näivad inimesed justkui unustavat, et eksisteerib ka tavaline gripp. Gripihooaeg on käes ja see jätkuvalt eksisteerib, kuid inimesed ei tea seda. See on aga tähtis, eriti koolilaste jaoks. Minu tütar käib esimeses klassis ja seal on väga paljud juba gripis. Aga Karimile pole mul jätkuvalt mitte kui midagi öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles